Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > LIEBHERR SNELMONTAGEKRANEN

LIEBHERR SNELMONTAGEKRANEN

Van der Spek is exclusief importeur van Liebherr. Het familiebedrijf Liebherr is begonnen met het produceren van torenkranen. Inmiddels heeft Liebherr een breed pakket aan bouwmachines en componenten. Al vanaf begin jaren vijftig heeft Van der Spek de vertegenwoordiging voor Liebherr torenkranen. Van der Spek verzorgt de distributie van torenkranen in Nederland en de rest van de wereld. 
 
Van der Spek levert onder meer de volgende Liebherr snelmontagekranen:
 
H serie
Liebherr 13 H
Liebherr 26 H
Liebherr 32 H
 
HM serie
Liebherr 13 HM
Liebherr 22 HM
 
TT serie
Liebherr 32 TT
 
K serie
Liebherr 26 K.1
Liebherr34K
Liebherr 42 K.1
Liebherr56K
Liebherr 71 K
Liebherr 81 K 
Liebherr 120 K.1 
 
Als exclusief importeur van Liebherr levert Van der Spek ook originele kraanonderdelen voor Liebherr snelmontagekranen.
 
Van der Spek is naast importeur van Liebherr torenkranen sinds begin jaren vijftig, tevens één van de grootste verhuurders van Liebherr torenkranen ter wereld. De vloot huurkranen bevat nagenoeg alle types snelmontagekranen uit het complete programma van Liebherr. 
 
Ook in de verkoop en van gebruikte snelmontagekranen en kraanonderdelen is Van der Spek uw partner. Bekijk onze gebruikte torenkranen.
 
Uw Liebherr snelmontagekraan is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen, Mariënberg en onze uitgebreide technische buitendienst kan van der Spek elke uitdaging aan. De Liebherr snelmontagekranen leveren wij inclusief transport, montage en demontage. Voor het monteren en demonteren van snelmontagekranen beschikken wij over drie vakkundige opbouwploegen. Hiermee bent u verzekerd van een goede en snel opgebouwde snelmontagekraan. Heeft u de Liebherr snelmontagekraan in uw eigen bezit, maar wilt u deze door ons laten monteren of demonteren? Geen probleem: wij doen dit graag.
 
Voor meer informatie over Liebherr snelmontagekranen en kraanonderdelen klik op onderstaande link:
 
 
Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer