Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > WESTERIA WINDZIFTERS

WESTERIA WINDZIFTERS

Van der Spek is exclusief importeur van Westeria. Westeria is sinds jaar en dag de specialist op het gebied van scheiding van afvalstoffen door middel van het gepatenteerde windzift-systeem. Ook voor complete installaties van bunkersystemen tot transportbanden en mobiele of stationaire windzifters met de daarbij behorende randapparatuur is de producent uit Duitsland het juiste adres. Inzetgebieden zijn onder meer: bouw- en sloopafval, glas, restafval, industrieafval, schroot en verbrandingsslakken.
 
Van der Spek levert onder meer de volgende Westeria windzifters:
 
Westeria WS1000 rupsmobiele windzifter
Westeria WS1600 stationaire windzifter
 
Als exclusief importeur van Westeria levert Van der Spek ook originele onderdelen voor Westeria windzifters.
 
Ook in de verkoop van gebruikte windzifters is Van der Spek uw partner. Bekijk het huidige aanbod van onze gebruikte machines.
 
Uw Westeria windzifter is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen, Mariënberg en onze uitgebreide technische buitendienst kan van der Spek elke uitdaging aan. De eerste prioriteit bij Van der Spek is uw Westeria windzifter aan het draaien krijgen. Deugdelijk en regelmatig onderhoud met originele Westeria onderdelen is een vereiste. Vraag daarom eens vrijblijvend naar een onderhoudscontract voor uw Westeria windzifter.
 
Voor meer informatie over Westeria windzifters klik op onderstaande link:

Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer