Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > LINDNER VERKLEININGSMACHINES

LINDNER VERKLEININGSMACHINES

Van der Spek is exclusief importeur van Lindner. Lindner is specialist op het gebied van verkleiningstechniek. Daarbij behoren de ontwikkeling van de machines, de complete bouw en installatie ervan en natuurlijk de goede service en ondersteuning door Van der Spek. Bijna alles kan verkleind worden tot de juist fracties en/of afmetingen door de zeer complete productlijn van Lindner verkleiningmachines, zowel voor hergebruik als voor brandstof. Papier, kunststoffen, hout, textiel, rubber, elektronica, lichtschroot en nog vele andere toepassingen zijn mogelijk. Lindner Mobile shredder GmbH, onderdeel van Lindner Mobile shredder GmbH, onderdeel van Lindner Recyclingtech GmhH is geheel gespecialiseerd in de mobiele verkleiningsmachines.
 

Van der Spek levert onder meer de volgende Lindner producten:
- Stationair shredders
- Mobiele shredders
- Complete verwerkingsinstallaties
 
Als exclusief importeur van Lindner levert Van der Spek ook originele onderdelen voor Lindner producten.
 
Ook in de verkoop van gebruikte Lindner producten is Van der Spek uw partner. Bekijk het huidige aanbod van onze gebruikte machines.
 
Uw Lindner producten zijn onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen, Mariënberg en onze uitgebreide technische buitendienst kan van der Spek elke uitdaging aan.  
Voor meer informatie over Lindner producten klik op onderstaande link: 
 
 
Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer