Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > LuT STATIONAIRE BREEK- EN ZEEFINSTALLATIES

LuT STATIONAIRE BREEK- EN ZEEFINSTALLATIES

Van der Spek is exclusief importeur van LuT. 
 
Van der Spek levert onder meer LuT stationaire zeefinstallaties en breekinstallaties.
 
Als exclusief importeur van LuT levert Van der Spek ook originele onderdelen voor LuT stationaire zeefinstallaties en breekinstallaties.
 
LuT uit Lengerich bij Osnabrück is een kleine, maar zeer innovatieve fabrikant van stationaire breek- en zeefinstallaties. Vooral de in Nederland zeer populaire prallbreker is de specialiteit van LuT. LuT is in staat in te springen op de vaak zeer speciale wensen van de Nederlandse recyclingondernemers. LuT is ook zeer bedreven in het bouwen en reviseren van rotoren voor alle merken prallbrekers.
 
Ook in de verkoop van gebruikte stationaire zeefinstallaties en breekinstallaties en losse machineonderdelen is Van der Spek uw partner. Bekijk het huidige aanbod van onze gebruikte machines.
 
Uw stationaire zeefinstallatie en breekinstallatie is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen, Mariënberg en onze uitgebreide technische buitendienst kan van der Spek elke uitdaging aan. De eerste prioriteit bij Van der Spek is uw stationaire zeefinstallatie en breekinstallatie aan het draaien krijgen. Deugdelijk en regelmatig onderhoud met originele LuT onderdelen is een vereiste. Vraag daarom eens vrijblijvend naar een onderhoudscontract voor uw stationaire zeefinstallatie of breekinstallatie.
 
Voor meer informatie over LuT stationaire zeefinstallaties en breekinstallaties klik op onderstaande link:
 
 
 
Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer