Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > ATC ASFALTCONTAINERS

ATC ASFALTCONTAINERS

Van der Spek is exclusief importeur van ATC. ATC is gevestigd in de buurt van Kassel in Duitsland en heeft zich geheel gericht op de productie en perfectionering van verwarmde asfaltcontainers. ATC staat voor Asfalt Thermo Container. Door het gebruik van asfaltcontainers kunt u tijdens reparatieklussen het weggooien van asfalt door afkoeling tot een minimum beperken. Ook zal de kwaliteit van de reparatie veel beter zijn. ATC levert 5 modellen met een inhoud van 1,25 ton tot ruim 20 ton. De containers kunnen geleverd worden met bijvoorbeeld een afzetsysteem of een tweekamersysteem, zodat u twee verschillende mengsels kunt verwerken.
 
Van der Spek levert onder meer de volgende ATC asfaltcontainers:
 
ATC25
ATC25M
ATC50
ATC50S
ATC60
ATC75
ATC75S
ATC100
ATC100S
ATC100 Jumbo
ATC100S Jumbo
 
Als exclusief importeur van ATC levert Van der Spek ook originele onderdelen voor ATC asfaltcontainers.
 
Ook in de verkoop van gebruikte ATC asfaltcontainers is Van der Spek uw partner. Bekijk het huidige aanbod van onze gebruikte asfaltcontainers.
 
Uw ATC asfaltcontainer is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen, Mariënberg en onze uitgebreide technische buitendienst kan Van der Spek elke uitdaging aan. De eerste prioriteit bij Van der Spek is uw ATC asfaltcontainer aan het draaien krijgen. Deugdelijk en regelmatig onderhoud met originele ATC onderdelen is een vereiste. Vraag daarom eens vrijblijvend naar een onderhoudscontract voor uw ATC asfaltcontainer.
 
Voor meer informatie over ATC asfaltcontainer klik op onderstaande link:
 
 
 
Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer