Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > BREINING SPROEIMACHINES

BREINING SPROEIMACHINES

Van der Spek is exclusief importeur van Breining. Breining uit Remshalden bij Stuttgart is al meer dan 100 jaar een toonaangevende speler op de markt van machines voor het verspuiten van emulsies en het verwerken van voegvulmassa's en slem. Breining levert emulsiespuitwagens van 800 tot 8000 liter inhoud, zelfrijdend en opgebouwd op een vrachtwagenchassis. Breining levert ook slemmachines en voegvulmachines voor het preventief onderhoud van ons wegennet. De slemmachine is een goed alternatief voor de welbekende slijtlaag. Met de voegvulmachine kunt u op professionele wijze scheuren en krakelee in het wegdek van uw opdrachtgever repareren.
 
Van der Spek levert onder meer de volgende Breining sproeimachines:
 
FAO
AFU/FU
HOT DOG
 
Als exclusief importeur van Breining levert Van der Spek ook originele onderdelen voor Breining sproeimachines.
 
Ook in de verkoop van gebruikte Breining sproeimachines is Van der Spek uw partner. Bekijk het huidige aanbod van onze gebruikte sproeimachines.
 
Uw Breining sproeimachine is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen, Mariënberg en onze uitgebreide technische buitendienst kan Van der Spek elke uitdaging aan. De eerste prioriteit bij Van der Spek is uw Breining sproeimachine aan het draaien krijgen. Deugdelijk en regelmatig onderhoud met originele Breining sproeimachine onderdelen is een vereiste. Vraag daarom eens vrijblijvend naar een onderhoudscontract voor uw Breining sproeimachine.
 
Voor meer informatie over Breining voegvulmachines klik op onderstaande link:Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer