Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > Duurzaam, efficiënt, kostenbesparend; Van der Spek laat het met nieuwe Telestack demo zien

Duurzaam, efficiënt, kostenbesparend; Van der Spek laat het met nieuwe Telestack demo zien

Volgende   Vorige


1 2 3

Bij van der Spek Vianen zal wederom een nieuwe demo Telestack mobiele transportband binnenkomen om in praktijk het verschil te kunnen tonen en nog meer klanten kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die er zijn met de wereldmarkleider op het gebied van mobiele overslagsystemen Telestack.

Door deze inzet van een (of meerdere) mobiele Telestack transportband(en) kunnen er zeer veel kosten bespaard worden bij het op- en overslaan of het in voorraad zetten van producten.

Vele bedrijven hebben de grote voordelen die de Telestack overslagsystemen kunnen brengen al gezien en hebben geïnvesteerd in een systeem dat is toerust op de klantwensen, zodat het systeem optimaal kan werken in de gewenste producten die overgeslagen moeten worden. Voor nagenoeg iedere opstelling, product of gewenste capaciteit is er een oplossing te leveren.

Steeds meer recycling- en overslagbedrijven zoeken naar oplossingen om goedkoper en efficiënter te werken en/of produceren. Door het gebruik van een Telestack rupsmobiele transportband hoeft er minder met een laadschop gewerkt te worden en is het zelfs mogelijk bij de juiste opstelling om de laafschop geheel stil te zetten of natuurlijk voor andere werkzaamheden in te zetten. Dit voordeel komt zeker tot zijn recht als de Telestack wordt ingezet achter bijvoorbeeld een puinbreker, shredder of zeefmachine.

Tevens kan er snel en eenvoudig schepen geladen en gelost worden zonder dat de overslagmachine iedere keer zijn maximale vlucht moet maken, waarbij kostbare tijd en brandstof verloren gaat.

Bij het laad- en loswerk en voorraad maken is onnodig omhoog draaien van het geproduceerde of te lossen product verleden tijd, de Telestack TC421 kan wel tot ruim 1800 m³ opslaan zonder verzet te worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, vraag het ons graag en wij laten u zien wat u kunt besparen door het inzetten van een Telestack transportband. 27-02-2017

Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer