Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > Unieke Powerscreen 400X: de eerste kaakbreker met voor- en nazeefunit

Unieke Powerscreen 400X: de eerste kaakbreker met voor- en nazeefunit

Volgende   Vorige


1 2

Powerscreen heeft met de introductie van de nieuwe 400X een unieke kaakbreker op de markt gebracht, waar zowel een actieve voorzeef als nazeef met retourband meegeleverd kan worden.

De nieuwe Powerscreen 400X is voorzien van een 1.100 mm x 700 mm kaakbreker die producties tot 400 ton/uur kan produceren, afhankelijk van opgave en gewenst eindproduct. De kaakbreker kan eenvoudig versteld worden, waarbij de minimale opening tussen de 50 mm en 150 mm versteld kan worden. Optioneel kan de breker worden uitgevoerd als HR-uitvoering. De “Hydraulic Release” functie is ter bescherming van de kaakbreker en zorgt dat bij een te hoge druk in de breekkamer de hydraulisch cilinders in de breker open gaan en het onbreekbare deel door laat gaan zonder schade te veroorzaken. Uniek is ook het te monteren antiblokkeersysteem op de breker dat mogelijk maakt om de breker achteruit te laten draaien en eventuele blokkades zo snel zijn verholpen.

Uiteraard wordt ook de Powerscreen 400X aangedreven door een Scania motor. In de 400X is het een Scania DC9 met 275 pk bij 1.600 toeren. Aan de motor is een PT-tech koppeling geplaatst die zonder vermogensverlies direct de breker aandrijft.

De voorzeef met een lengte van 2.320 mm op de 400X zorgt ervoor dat het opgavemateriaal dat al de juiste maatvoering heeft niet door de breker gaat en overbodige slijtkosten brengt.

Het gebroken materiaal wordt via een 1.000 mm brede afvoerband onder de breker afgevoerd. Optioneel is de 400X uit te voeren met een nazeef-unit die het geproduceerde materiaal gelijk nazeeft op de gewenste maat en de overmaat automatische terugvoert in de breker via een 650 mm brede retourband. Hierdoor is de geproduceerde korrel exact op maat en voldoet hij aan de gewenste zeefmaat die gemonteerd is.

 23-03-2017

Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer