Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > Over ons

Over ons

Wie zijn wij
Van der Spek Vianen B.V. is gerenommeerd importeur van bouwmachines. Naast de verkoop van nieuwe grondverzet-, wegenbouw-, recycling- en overslagmachines en betonpompen richt Van der Spek zich ook op de in- en verkoop van gebruikt materieel. Tevens verkoopt en verhuurt Van der Spek Liebherr torenkranen en machinistenliften in de Benelux en verkoopt gebruikte torenkranen in binnen- en buitenland. Onze enthousiaste vertegenwoordigers komen graag bij u langs.

Wat doen wij
Naast deze verkoop- en verhuuractiviteiten staat een sterke serviceorganisatie paraat die als partner van al onze klanten zorg draagt voor de continuïteit en de kwaliteit van uw machinepark. Een duurzame en klantgerichte relatie staat hierbij centraal. Om u de beste kwaliteit en service en het beste partnership te bieden, leveren wij snel en direct onderdelen voor alle machines uit ons programma. Door middel van innight delivery heeft u de benodigde onderdelen bijvoorbeeld altijd de volgende dag vóór 7.00 uur op locatie. Dit is één van de vele manieren waarop wij u ondersteunen en uw zorg uit handen nemen.

Welke merken leveren wij
Van der Spek vertegenwoordigt een 15-tal sterke merken waaronder Liebherr, Hyundai, Terex-Fuchs, Powerscreen en Atlas Copco Dynapac. Stuk voor stuk wereldmerken die continu werken aan productverbetering, duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksgemak. Klik hier voor een overzicht van al onze merken en producten.

Hoe doen wij dat
Van der Spek bestaat al ruim 80 jaar en heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een stabiele en toch dynamische organisatie die inspeelt op innovaties en ontwikkelingen in de markt. Onze deskundige, ervaren en vakbekwame medewerkers zetten uw vraagstukken om in oplossingen. Door ons brede productaanbod kunnen wij bijna elke vraag voor u oplossen. Daarin ligt onze passie en onze kracht en die delen wij graag met u! Dit doen we door eerst samen met u helder te krijgen wat uw vraag of probleem inhoudt en daar vervolgens de voor u best passende oplossing bij te vinden. Wilt u eerst zelf ervaren wat de voordelen van onze machines zijn en hoe u deze optimaal kunt inzetten, dan kunt u bij ons een demo aanvragen. Daarnaast organiseren wij geregeld fabrieksbezoeken voor onze klanten. U kunt dan met eigen ogen zien dat uw machine met de grootste zorg en de hoogste kwaliteitseisen geproduceerd wordt. Vraag uw vertegenwoordiger naar de mogelijkheden. Zo kunt u uw machinepark maximaal inzetten tegen de meest rendabele investering. Niet alleen nu, maar ook voor de toekomst.
 
Missie en visie
Van der Spek wil graag uw partner zijn in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines. Wij streven naar hoogwaardige service en kwaliteit waarbij onze vakkundige medewerkers vraagstukken omzetten in oplossingen. Daar ligt onze kracht.
 
Waar vindt u ons
Onze hoofdvestiging met ruime showroom, professionele werkplaats en modern magazijn bevindt zich in Vianen. U bent altijd van harte welkom! Om een beeld te krijgen van onze vestigingen in Vianen, Mariënberg en Ternat (België) klik op onderstaande foto. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
 

1 2 3 4 5  
 
 
Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer