Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > Vacatures

Vacatures

Werken bij Van der Spek
Van der Spek is een stabiele en toch flexibele organisatie met een platte structuur. We hebben ruim 90 medewerkers waarvan ongeveer de helft werkzaam is in de technische dienst. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte stijl en eigen manier van werken. Ons hoofdkantoor in Vianen heeft een grote showroom en goed uitgeruste werkplaats. De sfeer is professioneel en informeel. Van der Spek staat voor kwaliteit, service en een no-nonsense mentaliteit. Daarbij passen nuchtere, servicegerichte en gemotiveerde aanpakkers.
Wat vragen wij
Wij vragen uiteraard een relevante opleiding die aansluit bij de functie. Voor onze technische functies is dit minimaal VMBO. Verder zoeken wij gemotiveerde, enthousiaste medewerkers die graag bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken. Daar staat uiteraard ook iets tegenover. Wij besteden veel aandacht aan het op peil houden van kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Naast een informele werksfeer en een professioneel en enthousiast team willen wij tot de beste Nederlandse leveranciers gerekend worden.
 
Spreekt dit je aan? Stuur een open sollicitatie ter attentie van Janine van Dam of maak een afspraak. We kunnen je in een persoonlijk gesprek meer over Van der Spek vertellen.
 
Stage
Bij Van der Spek is er altijd ruimte voor een (afstudeer)stage. Je bent welkom om eens bij ons langs te komen voor een gesprek. Laat ons weten wat je zoekt, wanneer je wilt beginnen en als het klikt doen we zaken!
Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer