Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > Garanties

Garanties

Hoe werkt de garantie bij Van der Spek?
 
In onze opdrachtbevestiging vindt u exact terug welke garantie is verleend op de aan u geleverde machine.
 
U kunt op 2 manieren gebruik maken van de garantie, te weten:
  • Bij reparatie van uw machine: via onze serviceleiders
  • Bij onderdelen: via ons magazijn
Via serviceleiders
Wanneer u via onze serviceleiders gebruik maakt van de garantie zal in de meeste gevallen de reparatie worden uitgevoerd door één van onze monteurs. Normaal gesproken ontvangt u dan geen rekening, tenzij er sprake is van opzet of slecht/nalatig onderhoud. Na de reparatie is de zaak dus voor u afgedaan. Meld wel aan de serviceleider dat u van mening bent dat het hier garantie betreft.
 
Via magazijn
Wanneer u via ons magazijn gebruik maakt van de garantie, zult u in de meeste gevallen de reparatie zelf uitvoeren. In dit geval is de procedure als volgt. Ook wij moeten de defecte onderdelen weer claimen bij de fabriek. Daarom willen wij deze onderdelen van u terug ontvangen. Als wij geen defect onderdeel kunnen aanbieden bij de fabriek, worden wij niet schadeloos gesteld en kunnen wij u als onze klant ook niet schadeloos stellen. Daarom sturen wij u in deze gevallen een claimformulier toe dat u dient in te vullen en samen met het defecte deel aan ons kunt retourneren. Het onderdeel wordt in eerste instantie wel aan u berekend, maar wordt na schadeloosstelling door de fabriek door ons gecrediteerd. Wij vragen u in deze om uw begrip.
 
Dus in geval van onderdelen voor garantie bestellen via ons magazijn verzoeken wij u het volgende te doen:
1.  claimformulier invullen en aan ons retourneren en gelijktijdig
2.  defecte onderdeel naar ons opsturen

Uw eerste aanspreekpunt voor garantiezaken is Chris Ackermans. U kunt hem bereiken via 0347-362682 of chris.ackermans@vanderspek.nl.Download hier ons  Claimformulier onderdelen
 
Hier vindt u een voorbeeld van een ingevuld claimformulier:  Claimformulier onderdelen Voorbeeld

Let op: alleen volledig ingevulde formulieren met retourzending van de defecte delen kunnen door ons in behandeling worden genomen.
Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer