Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > BELL DUMPERS

BELL DUMPERS

Van der Spek is exclusief importeur van Bell. Het Zuid-Afrikaanse Bell is de op één na grootste producent van knikdumpers. Met meer dan 2400 werknemers wereldwijd en met een uitstekende reputatie is Bell één van de grootste spelers op de markt. 
 
Bell dumpers blinken uit door een zeer laag brandstofverbruik en lage kosten per vervoerde ton. Bell dumpers zijn voorzien van een on-board weegsyteem. Dit door Bell zelf ontwikkelde systeem zorgt dat afhankelijk van de lading het brandstofsysteem bijgeregeld wordt, waardoor er aanzienlijke brandstofbesparingen worden behaald. Voor de aandrijving zorgt, zoals gewoonlijk bij een Bell dumper, een Mercedes-Benz turbo diesel motor.
 
Van der Spek levert onder meer de volgende Bell dumpers:
 
Bell B18D
Bell B20D
Bell B25D
Bell B25D met Palfinger 30-tons haakarm-systeem
Bell B25DN
Bell B30D
Bell B30D met Palfinger 30-tons haakarm-systeem
Bell B35D
Bell B40D
Bell B45D
Bell B50D
Bell B25E
Bell B30E
 
Als exclusief importeur van Bell levert Van der Spek ook originele onderdelen voor Bell dumpers.
 
Ook in de verkoop van gebruikte dumpers is Van der Spek uw partner. Bekijk het huidige aanbod van onze gebruikte dumpers.
 
Uw Bell dumper is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen, Mariënberg en onze uitgebreide technische buitendienst kan Van der Spek elke uitdaging aan. De eerste prioriteit bij Van der Spek is uw Bell dumper aan het draaien krijgen. Deugdelijk en regelmatig onderhoud met originele Bell onderdelen is een vereiste.Vraag daarom eens vrijblijvend naar een onderhoudscontract voor uw Bell dumper.
 
Voor meer informatie over Bell dumpers klik op onderstaande link:


Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer