Home Onze producten Voorraad Onderdelen Service Verhuur Over ons Contact
Snelweg naar service en support
Van der Spek: uw partner in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines
Home > DYNAPAC FREZEN

DYNAPAC FREZEN

Van der Spek is exclusief importeur van Dynapac. Dynapac is een van oorsprong Zweedse internationale producent van grond-, beton- en bestratingsmachines. Als full-line leverancier met acht fabrieken in Zweden, Duitsland, Frankrijk, Brazilië, Amerika en China is Dynapac een indrukwekkende speler op de markt.
 
Van der Spek levert onder meer de volgende Dynapac frezen:
 
Dynapac PL350
Dynapac PL350TD
Dynapac PL500T
Dynapac PL500TD
Dynapac PL600T
Dynapac PL1000T
 
Als exclusief importeur van Dynapac levert Van der Spek ook originele onderdelen voor Dynapac frezen.
 
Ook in de verkoop van gebruikte frezen is Van der Spek uw partner. Bekijk het huidige aanbod van onze gebruikte machines.
 
Uw Dynapac frees is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen, Mariënberg en onze uitgebreide technische buitendienst kan van der Spek elke uitdaging aan. De eerste prioriteit bij Van der Spek is uw Dynapac frees aan het draaien krijgen. Deugdelijk en regelmatig onderhoud met originele Dynapac onderdelen is een vereiste. Vraag daarom eens vrijblijvend naar een onderhoudscontract voor uw Dynapac frees.
 
Voor meer informatie over Dynapac frezen klik op onderstaande link:Gerelateerde onderwerpen: Dynapac walsen, Dynapac asfaltafwerkmachines
Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

Lid BMWT en VCA*
VCA* lidmaatschap geldt voor hoogbouw en grondverzet.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium next, Utrecht

Disclaimer